BS-BauMetal

SIGURIA e Juaj është prioriteti ynë

BS-BauMetal daton që nga viti 2006. Fillimisht me 5 puntorë e duke u rritur, tanimë numërojme mbi 200 puntorë, me fabrike gjigande të prodhimit dhe duke eksportuar në tërë kontinentin e Europës. Si kompani familjare me traditë shumëvjeçare, që mirret me prodhimin, qiradhënien dhe shitjen e sistemeve të ndryshme të skeleve dhe kallëpeve, obligim kryesorë e kemi sigurinë absolute te partnerëve dhe puntorëve të tyre. Me këtë prioritet, ne ofrojmë gamë të gjërë të skeleve, për çfarëdo ndërtimi të ulët apo të lartë. Produktet tona të testuara dhe certifikuara prej instituteve relevante, na bëjnë aleatin numër 1 në çdo kantier ndërtimi në vend e më gjërë. Qoftë për nevoja të përkohshme, duke ofruar skele me qira, e deri te kantieret afatgjate, në depot tona kemi në dispozicion matrial të mjaftueshëm që të ju ofrojmë sigurinë e plotë. Poashtu prodhojmë skele për kërkesa specifike te juajat.

Ekipi ynë profesionist, ju pret në çdo kohë pranë zyreve tona, që të ju ofrojë zgjidhje, si partneri juaj i obligueshëm në çdo ndërtim.

  • Sisteme të ndryshme të skeleve
  • Sisteme skelesh të ndryshme për fasada
  • Module të veçanta për ndërtimtari
  • Platforma për ndërtim të ulët
  • Sisteme skelesh lëvizëse
  • Akesorë të ndryshëm
EKIPI YNË

EKIPI YNË ËSHTË I GATSHËM PËR JU

Ekipi ynë menaxhues

Valon Halili CEO

NUMRAT

STATISTIKAT

Suksesi ynë në numra

16+Vite eksperiencë
200+Puntorë aktiv
1milionSkele të shitura
999+Klientë të kënaqur

Kantieri Juaj i ndërtimit është në duar të sigurta!

Skelet tona ofrojnë siguri të plotë të puntorëve dhe matrialit ndërtimorë.