RRETH NESH

RRETH KOMPANISË TONË

Ndërtoni të sigurtë me ne

BS-BauMetal është kompani famijlare me traditë shumë vjeçare, që mirret me prodhimin, qiradhënien dhe shitjen e sistemeve të ndryshme të skeleve dhe kallëpeve. Gjithmonë duke e konsideruar sigurinë në pune si prioritetin më të larte, ne ofrojmë gamë të gjërë të skeleve, për çfarëdo ndërtimi të ulët apo të lartë. Produktet tona të certifikuara, na bëjnë aleatin numër 1 në çdo kantier ndërtimi në vend e më gjërë.

  • Siguri totale në ndërtim
  • Produkte të certifikuara
  • Çmime konkuruese
  • Modele të ndryshme
SHËRBIMET

ÇKA OFROJMË PËR JU

Shërbimet tona të skeleve

Prodhimi

Sisteme të prodhuara dhe certifikuara te klasit të parë.
Lexo më shumë

Shitja e skeleve

Duke qenë mirë të furnizuar nga sektori i prodhimit, ofrojmë sasi shumë të mëdha të të gjitha llojeve të skeleve. Për më shumë, na kontaktoni dhe furnizohuni menjëherë.
Lexo më shumë

Qiradhënia

Përpos blerjes ne ofrojmë edhe skele me qira, për përdorim afatshkurtër.
Lexo më shumë

Kantieri Juaj i ndërtimit është në duar të sigurta!

Skelet tona ofrojnë siguri të plotë të puntorëve dhe matrialit ndërtimorë.

REFERENCAT

JEMI KRENARË ME KLIENTËT TANË

Projektet e përfunduara së fundmi