BS-BauMetal

BS System 2

Skelet BS System1 janë një nder sistemet e pakta qe mund te instalohet me kater pjese kryesore dhe kjo fale kangjellave te dyfishta. Kjo jo vetem qe ka anen pozitive ne siguri, por edhe ne kosto. Korniza e skelave është në dispozicion në gjerësi prej 70cm dhe 100cm. Të gjitha komponentët e sistemit janë në përputhje me njëra-tjetren. Vazhdimisht, produktet tona monitorohen nga një palë e tretë e pavarur, nga Instituti i Teknologjisë Karlsruhe (KIT).

Shfleto katalogun

BS-BauMetal System 1